Bijzonder logeren op Kasteel Doenrade

Kasteel Doenrade beschikt over 20 stijlvolle hotelkamers, welke allen daadwerkelijk in het kasteel gelegen zijn. Selecteer het gewenste kamertype voor uw verblijf.

Comfort kamer

Comfortabele tweepersoonskamer met twin beds en luxe faciliteiten. De kamer is voorzien van een flatscreen tv, Nespresso machine, wifi en badkamer met ligbad of douche. Enkele comfort kamers beschikken over airconditioning.

Boek deze kamer
1-2 personen 14m²

Deluxe kamer

Comfortabele en ruimere tweepersoonskamer met twin bed en luxe faciliteiten. De kamer is voorzien van een flatscreen tv, Nespresso machine, wifi en badkamer met ligbad of douche. Enkele Deluxe kamers beschikken over airconditioning.

Boek deze kamer
1-2 personen 18m²

Junior Suite

Ruime en uiterst comfortabele tweepersoonskamer met twin beds en luxe faciliteiten. Ideaal voor een romantisch uitje of extra luxe. De kamer is voorzien van een heerlijk ruime zithoek, Nespresso machine, flatscreen tv, wifi en badkamer met ligbad en/of douche. Enkele Junior Suites beschikken over airconditioning.

Boek deze kamer
1-2 personen 22m²

Bruidssuite

Het pronkstuk van Kasteel Doenrade, waar de romantiek hoogtij viert. Deze zeer ruime en elegante bruidssuite beschikt over royaal tweepersoonsbed, flatscreen tv, jacuzzi en regendouche. De kamer biedt daarnaast een ruime zithoek, airconditioning, Nespresso machine, badjassen en slippers.

Boek deze kamer
1-2 personen 40m²

Familiekamer voor 3 of 4 personen

Net even wat anders. Een leuke split-level kamer met 2 slaapruimtes. De tweede verdieping biedt een 2-persoons slaapbank en een extra flatscreen tv. De kamer beschikt over een Nespresso machine en airconditioning. De badkamer is voorzien van een ligbad.

Boek deze kamer
1-4 personen 25m²