Bijeenkomsten op Kasteel Doenrade

Op zoek naar een bijzondere locatie voor een vergadering, training of bedrijfsfeest in Zuidoost-Limburg? Dan bent u bij Kasteel Doenrade aan het juiste adres.

Onze vijf zeer verschillende stijlkamers bieden de perfecte setting voor uw zakelijke bijeenkomst.

Alle faciliteiten om uw bijeenkomst goed te laten verlopen zijn aanwezig, zoals gratis Wi-Fi, zeer ruime parkeergelegenheid, gebruik van audiovisuele middelen en diverse mogelijkheden voor culinaire breaks. De bossen en landerijen in de buurt maken het kasteel tevens een ideale locatie voor brainstormsessies ‘op de hei’ en outdoor activiteiten.

De rust die u zowel in het kasteel als in de directe omgeving vindt, maakt dat u ongestoord kunt vergaderen, trainen of brainstormen en echt even weg bent van de alledaagse drukte.

Vergaderzalen

De 5 zeer verschillende stijlkamers bieden u de perfecte omgeving voor uw vergadering, brainstormsessie of training. Uiteraard beschikt u over alle moderne faciliteiten. Kasteel Doenrade biedt tevens 125 gratis parkeerplekken en gratis oplaadpalen voor elektrische auto's.

Bekijk vergaderzalen

Vergaderarrangementen

Nieuwe inspiratie is belangrijk en noodzakelijk. Soms kan de omgeving een handje helpen. Vergaderen bij Kasteel Doenrade is bijzonder en net even anders. De vergaderzalen zijn stijlvol ingericht en voorzien van alle moderne faciliteiten. Een zeer persoonlijke service maakt uw bijeenkomst compleet.

Bekijk snel onze aantrekkelijk geprijsde vergaderarrangementen, welke al te boeken zijn vanaf 5 personen.

Bekijk vergaderarrangementen

Vergaderruimte aanvragen

Wij heten u van harte welkom en staan u graag terzijde bij het reserveren en organiseren van uw bijeenkomst.

Maak geheel vrijblijvend een afspraak met onze banqueting manager voor een uitgebreide rondleiding door het kasteel en het bespreken van de mogelijkheden

Bekijk vergaderformulier