JA IK WIL…. TROUWEN BIJ KASTEEL DOENRADE!

Wij zijn er trots op Kasteel Doenrade een officiële trouwlocatie van de gemeente Schinnen te mogen noemen. Wij bieden een intiem trouwprieeltje in de tuin, een statige Ridderzaal met originele glas-in-loodramen, diverse feestzalen, dinergelegenheid, receptiemogelijkheden en een schitterende bruidssuite. 

De culinaire invulling van de receptie en het diner legt u met een gerust hart in handen van onze chef. Van exquise diners tot buffetten en van verfijnde amuses tot eenvoudige fingerfoods: alles is mogelijk.

Kortom, Kasteel Doenrade biedt u alle mogelijkheden voor een onvergetelijk trouwfeest!

Wij denken graag mee over uw persoonlijke totaalpakket.

DIRECT EEN AFSPRAAK MAKEN >

 

Trouwen bij Kasteel Doenrade

Stelt u zich eens voor: u arriveert bij de poorten van het kasteel en rijdt de oprit op richting de witte kasteelgevel. Tussen de bomen staan familie en vrienden al op u te wachten bij het prieeltje.

In deze romantische doch informele setting geeft u elkaar het ja-woord. Als het weer tegenzit geen zorgen: dan biedt onze statige Ridderzaal het ideale decor voor een romantische ceremonie.

Aansluitend volgt de toost met bruidstaart op ons kasteelterras of in de serre en maakt u de dag compleet met exquise diner en/of spetterend feest. De dag van uw dromen, vol sfeer en romantiek en tot in de puntjes geregeld!

Gebruik ons contactformulier en vraag uw rondleiding aan! 

Overnachten in de Bruidssuite

Natuurlijk wilt u deze bijzondere dag in stijl afsluiten en in alle rust samen nagenieten. Dan kan in onze romantische bruidssuite!

Deze zeer ruime en luxe kamer beschikt over groot tweepersoonsbed, flatscreen tv, jacuzzi en regendouche. De kamer biedt daarnaast een ruime zithoek, airconditioning, koffie- en theefaciliteiten, badjassen en slippers.

Capaciteit

Kasteel Doenrade leent zich bij uitstek voor:

  • Huwelijksceremonies van 10 tot 120 personen
  • Recepties van 50 tot 200 personen
  • Diners en buffetten van 15 tot 150 personen
  • Feesten van 50 tot 200 personen
  • Hotelaccommodatie tot 50 personen

Uw droombruiloft

Hoe ziet uw droombruiloft bij Kasteel Doenrade eruit? Gaat de voorkeur uit naar een grote receptie, een intiem samenzijn met familie en vrienden of juist een uitbundig diner en een bruisende feestavond?

Alles is bespreekbaar, wij doen graag een persoonlijk aanbod op maat.

Maak geheel vrijblijvend een afspraak met ons voor een uitgebreide rondleiding door het kasteel en het bespreken van de mogelijkheden.

Enkel aan het oriënteren? Mail of bel ons dan voor een afspraak.