Sfeervol dineren bij Kasteel Doenrade

Eet, drink en vier het leven in ons recent vernieuwde restaurant! De charme en magie van het kasteel komen hier helemaal tot hun recht.

Onze chefkok en zijn brigade staan garant voor een verfijnde kookstijl en gebruiken hiervoor natuurlijk de mooiste producten uit eigen streek. Onze gastheer of gastvrouw ontvangt u met open armen en voorziet u graag van een verrassend wijnadvies.

In de gezellige serre kunt u terecht voor een hapje, drankje of uitgebreide lunch. Op zonnige zomerdagen geniet u volop op ons ruime kasteelterras met uitzicht over het park.

Menu

Geniet van een heerlijke avond in ons restaurant en laat u als een vorst in de watten leggen. Of strek de benen na een lekkere wandeling en kom even tot rust met een kopje koffie met Limburgse vlaai of een huisgemaakte appelbeignet.

Binnenkort ziet u hier onze nieuwe menukaart.

 

Ons Kerstmenu verklappen wij wel alvast!

Kerstavond 3 gangen €39,50

Gerookte wilde Eend met mango, knolselderij en portgelei

*

Kabeljauwfilet op een aardappel mousseline met bospeen, pompoen en citrus beurre blanc en een gepofte tomaat

*

Parfait van Bastogne met Girotte kers en een heerlijke crumble

 

Eerste kerstdag 7- gangen €69,50

Gravad Lax begeleid door Sriracha saus een crumble van zeewier en zoetzure groente

*

Soep van knolselderij met gerookte forel en truffel olie

*

Risotto met mango Coquille en Beurre Blanc

*

Spoon van Bloedsinaasappel met Champagne

*

Bitterbal van eekhoorntjesbrood een paddestoelen jûs en Kalfswang

*

Wildzwijnfilet met heerlijke winterse tinten rode kool Pastinaak crèm, schorseneren en een aardappelgratin van knolselderij

*

Crème Brulee van citroen en rozemarijn

 

2de Kerstdag 5-gangen €59,50

Hertencarpaccio met Pastinaak brunoise, gedroogde Shiitake, Aceto Balsamico en paarse wortel.

*

Paddenstoelensoep Duxelle en kruiden room

*

Cannelloni gevuld met Gamba een kreeftenjûs, basilicum olie en Mascarpone

*

Schelvisfilet begeleid door een rolletje van Courgette gevuld met ricotta een spinazie Concasee van Tomoot en knoflookjûs met Saffraan.

*

Laat u voor het dessert verrassen door onze Chef!

 

Openingstijden Restaurant

Openingstijden         

Woensdag t/m zondag
Lunch: 12.00 – 16.30 uur
Diner: 17.30 – 21.00 uur

Voor koffie met lekkers in onze serre of op het terras bent u vanaf 8.00 uur welkom! 

Reserveren
Telefoon: 046-4424141
Mail: kasteeldoenrade@saillanthotels.eu

 

Reserveer direct online! 

Kerstbrunch Kasteel Doenrade

Kerstbrunch Kasteel Doenrade

Kerstbrunch 2021

Ontvangst 11:30 uur Aanvang 12:00 uur Einde 15:00 uur

 

Geniet met familie en vrienden van een gezellige kerstbrunch op kasteel Doenrade.

Op eerste en tweede kerstdag serveren wij deze feestelijke brunch.

 

Vanaf buffet:

Knolselderij velouté | beukenzwam | bosui

 

Serranoham | cervelaat | kipfilet

Brie | komijn | jong belegen

Forelrillette | limoencrème | komkommer

Scampi | olijf | tomaat

Tartaar van rund | truffelcrème | cornichon

Wildpaté | uienkonfijt | notencrumble

 

Houthakkersbrood | broodjes | kerstbrood

Olijfolie | roomboter | zeezout

 

Zwijnshaas | bospaddenstoelen | roomsaus

Wildragout | cranberries | peperkoek | rode port

Roodbaarsfilet | cherry tomaat | artisjok | witte wijnsaus

Roseval aardappel | knoflook | rozemarijn

 

Rauwkostsalade | balsamico dressing

Waldorf salade | selderij | mandarijn | walnoot

Bladsalade | croutons | pijnboompitjes | twee soorten dressing

Vers fruit

Uitgeserveerd:

Sinaasappel crème | chocolade mousse | speculaas crumble

 

€ 45,50 p.p.

High Tea

Iedere zondag openen wij onze deuren voor een exclusieve high tea!

U bent tussen 13.00 en 16.00 van harte welkom in ons kasteelrestaurant, waar wij u met de lekkerste hapjes in de watten leggen. Perfect dus voor een heerlijk middagje uit!

Prijs: € 27,50 p.p.


Reserveren
Telefoon: 046-4424141
Mail: kasteeldoenrade@saillanthotels.eu

Op de overige dagen is de high tea te reserveren vanaf 8 personen.