Sfeervol dineren bij Kasteel Doenrade

Eet, drink en vier het leven in ons recent vernieuwde restaurant! De charme en magie van het kasteel komen hier helemaal tot hun recht.

Chefkok Guido Goltstein en zijn brigade staan garant voor een verfijnde kookstijl en gebruiken hiervoor natuurlijk de mooiste producten uit eigen streek. Gastheer Roy Smits ontvangt u met open armen en voorziet u graag van een verrassend wijnadvies.

In de gezellige serre kunt u terecht voor een hapje, drankje of uitgebreide lunch. Op zonnige zomerdagen geniet u volop op ons ruime kasteelterras met uitzicht over het park.

Reserveer een tafel

Datum
Aantal personen
 

Menu

Geniet van een heerlijke avond in ons restaurant en laat u als een vorst in de watten leggen. Of strek de benen na een lekkere wandeling en kom even tot rust met een kopje koffie met Limburgse vlaai of een huisgemaakte appelbeignet.

Alvast een voorproefje?

Dinerkaart  Lunchkaart

Openingstijden Restaurant

Openingstijden         
Lunch: 12.00 – 16.30 uur
Diner: 17.30 – 21.00 uur

Voor koffie met lekkers in onze serre of op het terras bent u vanaf 8.00 uur welkom! 

Reserveren
Telefoon: 046-4424141
Mail: kasteeldoenrade@saillanthotels.eu

Reserveer direct online!

High tea

Iedere zondag openen wij onze deuren voor een exclusieve high tea!

U bent tussen 13.00 en 16.00 van harte welkom in ons kasteelrestaurant, waar wij u met de lekkerste hapjes in de watten leggen. Perfect dus voor een heerlijk middagje uit!

Prijs: € 20,50 p.p.

Reserveren
Telefoon: 046-4424141
Mail: kasteeldoenrade@saillanthotels.eu

Op de overige dagen is de high tea te reserveren vanaf 8 personen.

Iets te vieren

Met een groter gezelschap in alle rust genieten van een heerlijk diner of uitgebreid buffet? Wij reserveren graag een van onze stijlkamers voor u. Of kies voor een high tea, lunch, of luxe high wine. Vertel ons uw wensen en wij maken graag een voorstel op maat.

Enkel aan het oriënteren? Bekijk dan hier alvast onze brochure feesten & groepen.

 

Direct informatie aanvragen