Overzicht van onze vergaderzalen

Op zoek naar een bijzondere locatie voor een vergadering, training of bedrijfsfeest in Zuidoost-Limburg? Dan bent u bij Kasteel Doenrade aan het juiste adres.

Onze vijf zeer verschillende stijlkamers bieden de perfecte setting voor uw bijeenkomst.

Hieronder treft u een overzicht van onze ruimtes aan:

Ridderzaal

Een klassieke zaal met prachtige grote glas in lood ramen, houten vloeren en ridders in volornaat. Deze bijzondere zaal biedt de mogelijkheid tot vergaderen, trouwen en feesten op adellijk niveau.

Informatie aanvragen
125 84m²

Limpenszaal

In de linkervleugel van Kasteel Doenrade vindt u de recent gerenoveerde Limpenszaal, vroeger de oude kasteelkeuken die vernoemd is naar de adellijke familie die jarenlang het kasteel bewoonde. Deze prachtige ruimte, met een capaciteit tot 70 personen, beschikt over veel daglicht en biedt openslaande kasteeldeuren naar het naastgelegen terras. Huiselijke sfeer maar tevens voorzien van alle moderne audiovisuele middelen.

Informatie aanvragen
70 77m²

Doonderzaal

Bijzondere zaal in onze oude gewelvenkelder. De oude stenen funderingen en gewelven geven deze zalen een historisch gevoel. Toch voelt het door de sfeervolle aankleding en verlichting niet alsof u weggestopt zit. Deze ruimte is te combineren met de aangrenzende Bokkenrijdersbar.

Informatie aanvragen
100 76m²

Bokkenrijdersbar

Feesten als Bourgondiërs, dat doet u in onze oude gewelvenkelder die is ingericht als feestelijke bar en dansruimte. Kom en geniet, feest met ons mee! De ruimte grenst aan de Doonderzaal en is ook te gebruiken als informele pauze- en borrelruimte tijdens uw zakelijke bijeenkomst.

Informatie aanvragen
100 72m²

Serre

Binnen maar toch buiten. Gezellige ruimte met open haard en zithoek. De serre is uitermate geschikt als trefpunt, met een kopje koffie of de borrel bij de open haard, maar ook als uitloper naar het zomers terras waar uw gasten onbezorgd kunnen netwerken.

Informatie aanvragen
60 65m²