• Altijd de beste prijs, gegarandeerd
  • Gratis kamerupgrade
  • Geschenk bij aankomst

Vorstelijk genieten bij Kasteel Doenrade

Verscholen in de natuur tussen de Limburgse bossen en landerijen ligt Kasteel Doenrade. Het historische kasteel, dat gebouwd is in de twaalfde eeuw, behoort tot de oudste kastelen van Limburg.

Kasteel Doenrade biedt een uniek decor voor een romantisch weekendje weg, een inspirerende zakelijke bijeenkomst of een droombruiloft. Het kasteel beschikt over 20 klassieke kasteelkamers, een culinair restaurant, 3 vergaderzalen, een serre en prachtig ruim terras.

Ontsnap aan de alledaagse drukte en wees welkom in deze groene oase, dé perfecte plek om even op adem te komen. Verken al wandelend of fietsend de prachtige omgeving of zoek de drukte op in steden als Sittard en Maastricht, welke zich op korte afstand bevinden.

Trouwen in een kasteel

Wij zijn er trots op Kasteel Doenrade een officiële trouwlocatie van de gemeente Schinnen te mogen noemen. Wij bieden een intiem trouwprieeltje in de tuin, een statige Ridderzaal met originele glas-in-loodramen, diverse feestzalen, dinergelegenheid, receptiemogelijkheden en een schitterende bruidssuite.

De culinaire invulling van de receptie en het diner legt u met een gerust hart in handen van chef Guido Goltstein. Van exquise diners tot buffetten en van verfijnde amuses tot eenvoudige fingerfoods: alles is mogelijk.

Kortom, Kasteel Doenrade beschikt over alle mogelijkheden om uw droomhuwelijk te realiseren. Wij denken graag mee over uw persoonlijke totaalpakket!

 

Meer informatie

De historie van Kasteel Doenrade

Kasteel Doenrade (oorspronkelijk Doonderhuuske genoemd) werd gebouwd rond 1117 en is daarmee één van de oudste kastelen van Limburg.

Het oudste deel van dit kasteel is het ranke, vierkante torentje bij de ingang. De overige bouwwerken zijn ontstaan tijdens verbouwingen in de zeventiende en achttiende eeuw. Toch moet het een kasteel geweest zijn dat met slotgrachten en ophaalbruggen omringd was.

Lees meer

Hotelarrangementen

Weekendje weg naar Zuid-Limburg? Haal het maximale uit uw verblijf bij Kasteel Doenrade en kies voor een van onze aantrekkelijke arrangementen. Beleef het ultieme kasteelgevoel met ons gastronomisch arrangement, kies voor een scherp geprijsde lastminute, of ga er lekker een middagje op uit in de natuur.

 

Bekijk arrangementen