Medewerker ontbijt

Ben jij een representatieve gastheer/-dame en zoek je een leuke werkplek in een kleinschalig hotel? Ben jij een echt ochtendmens met gevoel voor gastvrijheid en hou je ervan om gasten in de watten te leggen? Dat komt goed uit, want dan zoeken wij jou!

Saillant Hotel Kasteel Doenrade
Het unieke Saillant Hotel Kasteel Doenrade is gelegen in de omgeving van Sittard en Geleen en beschikt over 20 hotelkamers, een intiem restaurant en 5 multifunctionele zalen met diverse mogelijkheden voor feesten en partijen. Bij Saillant Hotel Kasteel Doenrade staan luxe, service en oog voor detail centraal.

Jouw rol
Als ontbijtmedewerker in Saillant Hotel Kasteel Doenrade speel je een belangrijke rol voor onze gasten: je zorgt ervoor dat de gasten uitgerust en tevreden aan hun dag kunnen beginnen. Als ontbijtmedewerker begin je vroeg in de ochtend met het klaarzetten van de ontbijtzaal. Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en presentatie van het ontbijtbuffet, het opruimen van de keuken en het schoonmaken van de ontbijtzaal. Jij laat de gasten voldaan en met een glimlach vertrekken.

Jouw profiel
Deze functie is jou op het lijf geschreven omdat je:

  • Een echt ochtendmens bent;
  • Representatief en beleefd bent;
  • Vrolijk en servicegericht bentt;
  • Flexibel inzetbaar bent;
  • Enthousiast en gastvrij bent! Dat vinden wij belangrijker dan ervaring

Wat bieden wij?

  • Een leuke functie voor 5 dagen in de week (minder dagen zijn bespreekbaar);
  • Salariëring conform horeca cao, uiteraard afhankelijk van je kennis en ervaring;
  • 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen (bij een fulltime aanstelling);
  • Werkplek in een jonge organisatie met leuke collega’s.

Saillant Hotels
Saillant Hotel Kasteel Doenrade is onderdeel van Saillant Hotels, een groeiende hotelorganisatie bestaande uit authentieke en kleinschalige hotels. Op dit moment bestaat de collectie uit 4 hotels in het prachtige Zuid- Limburg. ‘Saillant’ betekent opmerkelijk, in het oog springend. Dit ligt ten grondslag aan onze visie. Opmerkelijk is onze opvatting van gastvrijheid: persoonlijke aandacht met nét dat stapje extra voor onze gasten, daar staan wij voor. Ook opmerkelijk is de beleving die wij willen bieden. Wij bieden onze gasten een bourgondisch verblijf in een ongedwongen setting, met niet te vergeten: aandacht voor product en kwaliteit.

Interesse?
Ben je net zo gepassioneerd als wij en ambieer je een leuke baan in binnen een jong en dynamisch bedrijf? Solliciteer door je motivatiebrief en CV te sturen naar Personeelszaken@SaillantHotels.eu

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!