Junior F&B Manager

Ben jij een gastheer of -vrouw in hart en nieren en heb je grote affiniteit met food & beverage? Til jij gastvrijheid naar een hoger niveau en beschik je over de nodige leidinggevende skills om een team aan te sturen? Zie je het zitten om door te groeien binnen een jonge organisatie? Pak dan nu je kans! 

Kasteel Doenrade
Het unieke Kasteel Doenrade is gelegen in de omgeving van Sittard en Geleen en beschikt over 20 hotelkamers, een intiem restaurant en 5 multifunctionele zalen met diverse mogelijkheden voor feesten en partijen. Bij Kasteel Doenrade staan luxe, service en oog voor detail centraal.

Jouw rol
Als Junior F&B-manager stuur je je collega’s aan in het restaurant, spar je met de keuken over innovatieve gerechten en bewaak je de inkoop. Bovendien waarborg je de kwaliteit met betrekking tot vergaderingen, feesten, bruiloften en diners. Een andere belangrijke taak is het opleiden en begeleiden van je team.

Met drive en enthousiasme bedien jij jouw gasten en stuur je je collega’s aan. Je adviseert, innoveert, serveert en zorgt daarmee voor een ontspannen sfeer. Jouw kennis en kunde over de producten, en nog belangrijker: de beleving die je meegeeft in de service en overdraagt aan jouw collega’s zorgen voor een uitmuntende beoordeling van onze gasten. Jij maakt het verschil door een goede voorbereiding. Van onthaal tot vertrek leg jij jouw gasten in de watten met jouw oprechte gastfocus.

Jouw profiel
Deze functie is jou op het lijf geschreven omdat je:

  • een ervaren, representatieve en servicegerichte gastheer/gastvrouw bent
  • beschikt over leidinggevende kwaliteiten en tevens een teamplayer bent
  • flexibel bent en zeker geen 9 tot 5 mentaliteit hebt
  • “de lat steeds hoger wilt leggen”
  • communicatief vaardig bent in het Nederlands, Engels en bij voorkeur Duits
  • veel aandacht hebt voor kwaliteit
  • commercieel kunt handelen

Wat bieden wij?

  • Een uitdagende fulltime functie voor 5 dagen in de week
  • Salariëring conform horeca cao, uiteraard afhankelijk van je kennis en ervaring
  • Werkplek in een jonge organisatie, met diverse doorgroeimogelijkheden binnen Saillant

Saillant Hotels
Kasteel Doenrade is onderdeel van Saillant Hotels, een groeiende hotelorganisatie bestaande uit authentieke en kleinschalige hotels. Op dit moment bestaat de collectie uit 4 hotels in het prachtige Zuid-Limburg. ‘Saillant’ betekent opmerkelijk, in het oog springend. Dit ligt ten grondslag aan onze visie. Opmerkelijk is onze opvatting van gastvrijheid: persoonlijke aandacht met nét dat stapje extra voor onze gasten, daar staan wij voor. Ook opmerkelijk is de beleving die wij willen bieden. Wij bieden onze gasten een bourgondisch verblijf in een ongedwongen setting, met niet te vergeten: aandacht voor product en kwaliteit.

Interesse?
Werken in de hotellerie doe je met passie. Ben je net zo gepassioneerd als wij en ambieer je een leuke baan binnen een dynamisch bedrijf? Reageer dan snel en stuur je motivatie en CV naar Personeelszaken@SaillantHotels.eu

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!