Front Office Medewerker

Ben jij een ervaren receptionist? Een gastvrije allrounder die er samen met collega's voor zorgt dat de gasten een geweldige beleving hebben?

Kasteel Doenrade
Eén van onze unieke hotels is Saillant Hotel Kasteel Doenrade, deze mooie parel ligt in de omgeving van Geleen en beschikt over 20 kasteelkamers, 5 multifunctionele zalen met diverse mogelijkheden voor feesten en partijen. Bij Saillant Hotel Kasteel Doenrade staat luxe, service en oog voor detail centraal, vooral in ons restaurant.

Jouw rol
Als medewerker front office allround ben jij verantwoordelijk voor een hartelijk ontvangst van de gasten. Je verzorgt de check-in en informeert actief over het hotel en de omgeving. Je bent in staat de gast wensen te inventariseren en daarop te acteren. Jij bent het eerste aanspreekpunt. Je verzorgt de check out van vertrekkende gasten. Je bedient de telefooncentrale en voert diverse administratieve werkzaamheden zoals het inboeken van reserveringen. Daarnaast ondersteun je je collega’s in de F&B. Samen met je collega’s laat je iedere gast zich gewaardeerd voelen en zorg je voor een unieke ervaring.

Jouw profiel
Deze functie is jou op het lijf geschreven omdat:

  • Je aantoonbare ervaring hebt in een soortgelijke rol in de hotellerie / hospitality
  • Je leergierig bent en in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken
  • Je je bewust van de omgeving en het proactief netjes houden daarvan
  • Je benaderbaar en representatief bent in voorkomen en taalgebruik
  • Je de Nederlandse en Engelse taal (Duits is een pre) zowel mondeling als schriftelijk goed beheerst
  • Je commercieel en servicegericht bent
  • Je bij voorkeur kennis hebt van hotelreserveringssystemen

Wat bieden wij?
Wij bieden een marktconform salaris wat natuurlijk afhankelijk is van kennis en ervaring.
Mede door onze ambities zijn er als vanzelfsprekend diverse doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie.

Saillant Hotels
Saillant Hotels is een jonge, dynamische en groeiende hotelorganisatie, bestaande uit authentieke en kleinschalige hotels. Op dit moment bestaat de collectie uit 4 sfeervolle hotels in het prachtige Zuid-Limburg. De liefde voor de regio is terug te vinden in de dagelijkse operatie van de hotels.

Saillant Hotels is een organisatie met een open werksfeer waarin alle collega’s zichzelf kunnen zijn en waarbij we continu vooruit willen.

‘Saillant’ betekent opmerkelijk, in het oog springend. Dit ligt ten grondslag aan onze visie.
Opmerkelijk is onze opvatting van gastvrijheid: persoonlijke aandacht met nét dat stapje extra voor onze gasten, daar staan wij voor. Ook opmerkelijk is de beleving die wij willen bieden. Graag delen wij de liefde voor de streek met onze gasten: bourgondisch genieten in een ongedwongen setting, met niet te vergeten: aandacht voor product en kwaliteit. Oftewel: het Zuid-Limburg gevoel!

Interesse?
Solliciteer door je motivatiebrief en CV te sturen naar Personeelszaken@SaillantHotels.eu en wij zullen je zo spoedig mogelijk feedback geven. We hopen natuurlijk dat we samen met jou onze ambities kunnen realiseren.

 

We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!