F&B Supervisor

Is een functie als F&B Supervisor jou op het lijf geschreven? Heb je ambities om door te groeien in de hotel branche en is horeca jouw passie? Lees dan vooral verder!

Wij zijn namelijk op zoek naar een leidinggevend persoon die ambitieus is, passie voor de horeca heeft en waar gastvrijheid vanuit het hart komt. 

Jouw rol
Het aansturen van ons personeel in het restaurant, sparren met de keuken over innovatieve gerechten, het bewaken van de inkoop en waarborgen van kwaliteit met betrekking tot vergaderingen, het opleiden en begeleiden van het restaurant personeel en evenementen zijn jouw voornaamste taken. Met drive en enthousiasme bedien jij jouw gasten en stuur je je collega’s aan. Je adviseert, innoveert, serveert en zorgt daarmee voor een ontspannen sfeer. Jouw kennis en kunde over de producten, en nog belangrijker: de beleving die je meegeeft in de service en overdraagt aan jouw collega’s die mede zorgen voor een uitmuntende beoordeling van onze gasten. Jij maakt het verschil door een goede voorbereiding. Van onthaal tot vertrek leg jij jouw gasten in de watten.

Jouw profiel
Deze functie is jou op het lijf geschreven omdat:

  • Je aantoonbare ervaring hebt in een dienstverlenende rol in de horeca
  • Je een gastvrije en service gerichte persoonlijkheid hebt
  • Je beschikt over leidinggevende kwaliteiten
  • Je “de lat steeds hoger wilt leggen”
  • Je de intrinsieke behoefte hebt om voor gasten een onvergetelijk verblijf te verzorgen
  • Je ben representatief, stressbestendig en communicatief sterk
  • Je spreekt meerdere talen: Nederlands, Engels en bij voorkeur ook Duits 

Wat bieden wij?
Wij bieden een aantrekkelijk marktconform salaris wat natuurlijk afhankelijk is van kennis en ervaring. Mede door onze ambities zijn er als vanzelfsprekend diverse carrièremogelijkheden binnen de organisatie.

Saillant Hotels

Kasteel Doenrade is onderdeel van Saillant Hotels, een groeiende hotelorganisatie bestaande uit authentieke en kleinschalige hotels. Op dit moment bestaat de collectie uit 4 hotels in het prachtige Zuid- Limburg en 1 hotel in de Belgische Voerstreek. ‘Saillant’ betekent opmerkelijk, in het oog springend. Dit ligt ten grondslag aan onze visie. Opmerkelijk is onze opvatting van gastvrijheid: persoonlijke aandacht met nét dat stapje extra voor onze gasten, daar staan wij voor. Ook opmerkelijk is de beleving die wij willen bieden. Wij bieden onze gasten een bourgondisch verblijf in een ongedwongen setting, met niet te vergeten: aandacht voor product en kwaliteit.

Interesse?

Ben je net zo gepassioneerd als wij en ambieer je een leuke baan in binnen een jong en dynamisch bedrijf? Reageer dan snel en neem contact op met Perzoneelszaken via Personeelszaken@SaillantHotels.eu of telefonisch via +31(0)6 15 33 27 92

We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!