Allround Hospitality Medewerker

Ben jij een collegiale allrounder en heb je een verfijnd gevoel voor gastvrijheid? Zoek je een leuke werkplek in een kleinschalig kasteel met leuke collega’s? Wordt dan onze collega!

Kasteel Doenrade
Het unieke Kasteel Doenrade is gelegen in de omgeving van Sittard en Geleen en beschikt over 20 hotelkamers, een intiem restaurant en 5 multifunctionele zalen met diverse mogelijkheden voor feesten en partijen. Bij Kasteel Doenrade staan aandacht, service en oog voor detail centraal.

Jouw rol
Als Allround Hospitality Medewerker ben jij verantwoordelijk voor een hartelijke ontvangst van de gasten. Je verzorgt de check-in en informeert de gasten actief over het hotel en de stad. Je bent in staat de gastwensen te inventariseren en daarop te acteren. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor gasten en collegae. Je verzorgt de check-out van vertrekkende gasten. Je bedient de telefooncentrale en voert diverse administratieve werkzaamheden. Tevens ben je een echt teamplayer die een team kan maken, behouden en vooral enthousiasmeren. Daarnaast heeft onze ideale kandidaat passende F&B ervaring en kan middels deze ervaring ondersteunen bieden in de restaurantoperatie. Samen met je collega’s laat je iedere gast gewaardeerd voelen en zorg je voor een unieke ervaring.

Jouw profiel
Deze functie is jou op het lijf geschreven omdat:

 • Je werkervaring in de horeca hebt;
 • Je servicegericht bent ingesteld;
 • Je kennis hebt van hotelreserveringssystemen;
 • Je geen 9 tot 5 mentaliteit hebt
 • Je secuur en netjes werkt;
 • Je de Nederlandse en Engelse taal mondeling en schriftelijk goed beheerst (Duits is een pré);
 • Je graag onderdeel uitmaakt van een klein en hecht team;
 • Je representatief bent in voorkomen en commercieel bent ingesteld.

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende fulltime functie voor 5 dagen in de week
 • Salariëring conform horeca cao, uiteraard afhankelijk van je kennis en ervaring
 • Werkplek in een jonge organisatie, met diverse doorgroeimogelijkheden binnen Saillant

Saillant Hotels
Saillant Hotels is een jonge, dynamische en groeiende hotelorganisatie, bestaande uit authentieke en kleinschalige hotels. Op dit moment bestaat de collectie uit 4 sfeervolle hotels in het prachtige Zuid-Limburg. De liefde voor de regio is terug te vinden in de dagelijkse operatie van de hotels.

Saillant Hotels is een organisatie met een open werksfeer waarin alle collega’s zichzelf kunnen zijn en waarbij we continu vooruit willen.

‘Saillant’ betekent opmerkelijk, in het oog springend. Dit ligt ten grondslag aan onze visie.
Opmerkelijk is onze opvatting van gastvrijheid: persoonlijke aandacht met nét dat stapje extra voor onze gasten, daar staan wij voor. Ook opmerkelijk is de beleving die wij willen bieden. Graag delen wij de liefde voor de streek met onze gasten: bourgondisch genieten in een ongedwongen setting, met niet te vergeten: aandacht voor product en kwaliteit. Oftewel: het Zuid-Limburg gevoel!

Interesse?
Werken in de hotellerie doe je met passie. Ben je net zo gepassioneerd als wij en ambieer je een leuke baan binnen een dynamisch bedrijf? Solliciteer door je motivatiebrief en CV te sturen naar Personeelszaken@SaillantHotels.eu  

We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!